пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Запрошуємо у світ книги


    Книга приходить до кожного з нас у дитинстві. І тому дуже важлива перша  зустріч з книгою , з бібліотекою.                          На зустріч з книгою до Михнівської сільської бібліотеки прийшли вихованці дитячого садочка «Сонечко».
Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.Новенькими палітурками   книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Бібліотекар Лідія Марченко  зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізор та комп'ютери, проте книга була і залишається головним джерелом  інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, неохідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Дошкільнята познайомилися з правилами користування  бібліотекою та книгою. Крім книг до сільськох бібліотеки надходять  дитячі періодичні видання:  «Яблунька», «Журавлик», «Кузя», «Велика дитяча газета».                                 
        Бібліотека щиро вдячна таким небайдужим вихователям, які проявляють інтерес до книги і бібліотеки.                                                    
    Запрошуємо всіх завітати разом з дітьми в бібліотеку, опановувати цікаву інформацію, розширювати кругозір за допомогою книг, які зібрані тут за довгий час існування бібліотеки.            Під час екскурсії   діти відвідали музейну кімнату,де зібрані: стародавній одяг, предмети вжитку та знаряддя праці, музичні інструменти та фото з історії  нашого села.





Немає коментарів:

Дописати коментар