пʼятницю, 7 червня 2019 р.

З любов'ю до рідного краю


        Важко назвати куточок землі, подібний до Лубенського краю, на літературному небосхилі якого сіяло б стільки зірок різної величини.    Та літературна Лубенщина не лише геніальне вчора, це і талановите сьогодення, сповнене високих устремлінь  у завтра.                                          Кожна книжка місцевих авторів, або книга про історію нашого краю- це приємна подія. Презентація нової ,незвичайної  колективної збірки  «Книга, написана з любов'ю до рідного краю» відбулася в Михнівській сільській бібліотеці.
Видана ця збірка за спиянням Полтавської обласної Національної спілки письменників України та завдячуючи  фінансовій підтримці народного депутата України Костянтина Євгеновича   Іщейкіна і великої копіткої праці команди його однодумців.  До збірки ввійшли вірші поетів  Великобагачанського, Лубенського, Оржицького,Семенівського та Хорольського районів.  Творчість Лубенщини представлена творами Наталії Баклай, Ганни Кревської,  Юлії Манойленко, Раїси Плотникової, які є членами Спілки письменників України. У кожної з них неповторна, самобутня манера творчості та зацікавлене коло читачів. Книга проілюстрована роботами   призерів минулорічного художнього конкурсу: « З любов'ю до рідного краю».                                                   
       На заході були присутні  Марія Король, староста Михнівського старостинського округу, Дмитро Курбак, помічник народного депутата України Костянтина Іщейкіна, вчителі та жителі села.                                 
         Ведуча заходу Наталія Шабля, розповіла про творчість поетів твори ,  яких вміщені в збірці та прочитала власні  вірші.                                             
       Присутні  щиро дякували  видавцям за нову книгу, а Наталії Григорівні за душевну розповідь  і за прочитані нею власні вірші.


Немає коментарів:

Дописати коментар