пʼятницю, 21 лютого 2020 р.


У нашій пам'яті вони на завжди залишились


     20 лютого  - одна з найтрагічніших сторінок  у нашій сучасній історії. Саме в цей день загинула найбільша кількість учасників Революції Гідності. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, більшість із них- молоді, сильні , ті, що тільки починали життя. Схилимо голови перед пам’яттю тих, хто за наше право жити у вільній та демократичній країні віддав найцінніше – людське життя. Герої не вмирають. Вони вічно житимуть у нашій пам’яті.
Саме про ці події розповідає виставка-пам’ять оформлена в Михнівській сільській бібліотеці: « У нашій пам'яті вони на завжди залишились». Кожен бажаючий може ознайомитися з документальними та художніми виданнями , що розповідають про події 2013-2014 років.
     Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.



Немає коментарів:

Дописати коментар