суботу, 1 лютого 2020 р.

В казковому світі Всеволода Нестайка 

    Дитячий письменник Всеволод Зіновійович Нестайко своїми веселими, дотепними, мудрими й непересічними повістями й казками радує, веселить і повчає, вже не одне покоління.               Вшановуючи  його творчість  в Михнівській сільській бібліотеці  проведено літературну подорож  «Від фантазії та мрії- до мудрості та добра», участь в якій взяли учні 7 класу Михнівської школи.
Мандруючи сторінками життя та творчості В. Нестайка бібліотекар сільської книгозбірні Л.Марченко  познайомила  читачів з цікавими історіями із дитинства письменника. Діти із задоволенням ділилися враженнями про героїв улюблених книг, приймали участь у літературній вікторині: « Чи знаєте ви твори В.Нестайка» та переглянули  буктрейлер до книги « Дивовижні пригоди в лісовій школі» і уривок з кінофільму « Тореадори з Васюківки» . Про твори та творчість В.Нестайка можна було б, здається, говорити й говорити, адже, він належить до тих людей, про чиє життя і характер промовляють його книжки ясно і зрозуміло. Вони настільки добрі, настільки світлі, часом з неповторними життєвими кумедностями, а інколи з цікавими фантастичними елементами.  Всеволод Нестайко — багатогранний письменник, який вмів досягати успіху в дуже різних жанрах. Його твори, справді сповнені дитячої щирості й мудрості, можна відкривати для себе на будь-якому етапі життя. Вони про важливе в усі часи — дружбу, любов, справедливість і добро.
  В Михнівській сільській бібліотеці  до ювілею письменника  діє книжкова виставка: « Творець країни сонячного добра» . Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з творчістю Всеволода  Нестайка.




Немає коментарів:

Дописати коментар