середа, 28 серпня 2024 р.

Уклін живим, полеглим слава

 Україна сьогодні переживає велике випробування в своїй історії- збройну боротьбу за  незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.                    29 серпня в Україні пам'ятний день- День пам'яті захисників України , які загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 
В моєму серці Україна

До Дня Незалежності України в Михнівській сільській бібліотеці проведено майстер клас « В моєму серці Україна».                                           

четвер, 22 серпня 2024 р.

 Шляхи української державності

24 серпня в Україні відзначається День Незалежності- головне державне свято.Як і багато років тому сьогодні Україна виборює своє право на незалежність. З цієї нагоди в Михнівській сільській бібліотеці оформлено книжкову виставку «Україна незалежна: сторінки історії».

вівторок, 20 серпня 2024 р.

                       
 Вічні голоси історії Павла Загребельного

    Павло Загребельний є одним із найпопулярніших українських письменників XX ст. Його твори відомі далеко за межами України, перекладалися багатьма мовами світу.У його творчому доробку 20 романів, кілька повістей, десятки оповідань, публіцистичних і літературно-критичних статей, есе, п’єси, кіносценарії.

четвер, 15 серпня 2024 р.

 Книг веселі сторінки

       Літні канікули надають безліч часу для відпочинку і розваг. Це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.