четвер, 25 березня 2021 р.

 Слідами героїв веселої книги

  Читання то найкраще навчання- так стверджує народна мудрість. Не погодитися з цими словами не можливо, особливо коли мова заходить про роль книги в житті людини. Адже книга допомагає нам  вчитися, працювати, жити. Книга наш  помічник, а для тих,хто вміє дружити з нею- вірний друг.       Щороку в кінці березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. В Михнівській сільській бібліотеці проведено літературну подорож « Слідами героїв веселої книги». Це була захоплююча мандрівка читачів дітей, учнів Михнівської школи у світ літератури. 

Діти поділилися своїми враженнями про прочитані книги, улюблених героїв. Взяли участь у вікторині «В казковій країні» та конкурсі « Згадай літературного героя», здійснили подорож        « Слідами великого мандрівника і фантазера» по творах Г.Х.Андерсена, переглянули відео «Історія книги»  і «Пам'ятники книгам та  літературним героям». Бібліотекар сільської книгозбірні ознайомила дітей з книгами представленими на  книжковій виставці «Дарують мудрість дітям книги» це дитячі твори українських  і зарубіжних  письменників.                                 


Читання книг – це велика духовна цінність, відпочинок  та насолода для душі. Людина,яка вміє і любить читати- щаслива людина. Навколо неї завжди багато  розумних, добрих і вірних друзів, а книга, прочитана ще в дитинстві, залишається в пам'яті на все життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар