четвер, 25 жовтня 2018 р.

Подорож до країни казок


     До 95 річниці з дня народження дитячого німецького письменника-казкаря Отфріда Пройслера у Михнівській сільській бібліотеці відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки ювіляра «Сторінками пригодницьких книг Отфріда Пройслера».Завідуюча бібліотекою  запросила  дітей у загадковий і таємничий світ  казок  письменника  у яких діють переважно фантастичні герої – чаклуни, відьми, привиди та всяка інша «нечиста сила», але з волі автора вони — справжні живі істоти, схожі на звичайних людей.
 
  Твори німецького казкаря  відкривають дітям суть людських стосунків, несуть у собі добро, світло, ніжність та дружбу, допомагають стати дорослішими, дарують радість маленьким читачам.
     Книгами Отфріда Пройслера зачитується не одне покоління дітей. Його дивовижні казки вже стали класикою дитячої літератури, вони видавалися на 50 мовах загальним тиражем більше 55 мільйонів екземплярів, були удостоєні безлічі нагород.
     Приходьте у бібліотеку, прочитайте повість-казку «Маленька Баба Яга» і дізнайтеся, чи змогла Мала Баба Яга помститися чаклункам і довести, що добро перемагає зло.


Немає коментарів:

Дописати коментар